Blog

Přinášíme vám rozhovory s našimi lektory i zajímavými osobnosti o na téma vzdělávání a osobního růstu.

  • Organizátor konferencí
    Jak probíhá organizace případové konference od profesionálů z Akademie Diversitas? Organizace konferencí je klíčovou částí procesu při ochraně ohrožených dětí. Vědět, jak připravit prostor, vytvořit nestranné a neutrální prostředí a zabezpečit všechny potřebné dokumenty, jsou nezbytné kroky pro úspěšnou konferenci. Organizátor případové konference také musí zajistit přítomnost všech potřebných účastníků, což zahrnuje nejen rodinu, ale i odborníky a další osoby, které mají vztah k dítěti. Poté se případová konference začíná připravovat s ohledem na potřeby rodiny a jejich specifickou situaci. Organizátor musí stanovit termíny, místo a čas konference, a zajistit účast všech potřebných osob. Musí také zajistit přítomnost facilitátora, který bude …

    Organizátor konferencí Pokračovat ve čtení »

  • Rozhovor nejen o smysluplném plánování a vyhodnocování v sociálních službách
    Přinášíme Vám rozhovor s další lektorkou Akademie Diversitas. Tentokrát se můžete blíže seznámit s pohledy, přístupy a zkušenostmi lektorky Mgr. Šárky Pólové, která lektoruje více než 10 let kurzy zaměřené na plánování, monitoring a evaluaci práce v sociálních službách.
  • Rok 2023: s novým rokem přinášíme nové akreditované kurzy MPSV
    Stále nabízíme podporu při podávání projektů! Od posouzení vhodných výzev, přes konzultace až po zpracování projektových textů. V první půlce tohoto roku můžete očekávat nový termín Projektové akademie.
  • Rozhovor o tom, co vás naučí workshop o interaktivních případových konferencích
    Přinášíme Vám rozhovor s Bc. Klárou Hamplovou, s jednou z lektorek našeho akreditovaného kurzu Interaktivní případové konference v praxi. Osobnost lektorů, jejich náhled na vzdělávání, zkušenosti z praxe a znalost tématu se promítají do podoby každého kurzu, workshopu a semináře.
  • Začínáme znovu a lépe! Pojďte s námi!
    V roce 2022 se Akademie Diveristas vydává na novou cestu! Pojďte po ní s námi. Rozšiřujeme nabídku našich aktivit – nabízíme nejen akreditované kurzy, ale také kurzy na míru, tematické workshopy, konference pro odbornou i širokou veřejnost.

Přejít nahoru